Aneksy do sylabusów 2019-2020
ROK I
- Aneks K 12 -Logistyka i dystrybucja żywności
- Aneks 002 J angielski
- Aneks K 06-Biochemia żywności
- Aneks K 07 Chemia żywności
- Aneks K 08 Towaroznastwo żywności
- Aneks K 11 Rośliny lecznicze i przyprawowe
- Aneks K O9Toksykologia
- Aneks KW 07 2 Żywność innowacyjna
- Aneks O 03 Technologia informacyjna
- Aneks O01 Wychowanie fizyczne
- Aneks K 10 Materiały wspomagające przetwarzanie żywności
- Aneks KW 01 Prawo żywnościowe i kontrola żywności
- Aneks O 05 Komunikacja interpersonalna
ROK II
- Aneks K19 Komputerowe wspomaganie projektowania w przemyśle spożywczym
- Aneks K 21 Przechowalnictwo i chłodnictwo żywności
- Aneks K 22Technologia gastronomiczna
- Aneks K14 Inżynieria procesowa
- Aneks K15 Analiza i ocena jakości żywności
- Aneks KW 10 TŻ 6 Zagrożenia w żywności
- Aneks K 23 Systemy zapewnienia bezpieczeństwa produkcji żywności
- Aneks K 24 Zarządzanie przedsiębiorstwami przmyslu spożywczego
ROK III
- Aneks B 31 Podstawy projektowania procesu produkcyjnego
- Aneks CP 3 CP 10 Technologia przetwórstwa ryb
- Aneks CP 6 Projektowanie procesu produkcji żywności
- Aneks CP- 7 Seminarium
- Aneks CP-12 Podstawy dietetyki
- Aneks K 25 Statystyka
- Aneks B – 30 Bezpieczeństwo higieniczne żywności pochodzenia zwieżęcego –
- Aneks KW 05 3 Chromatografia cieczowa w ocenie jakości żywności
- Aneks KW 06 4 Nowe metody kulinarne
- Aneks KW 09 Technologia ciastkarstwa
- KW 05 5 Straty żywności
- Aneks CP-9 Nowe technologie w przemyśle spożywczym
- Aneks KW 04 2 Produkcja wyrobów z owoców i warzyw