Powrót do strony głównej
Logo PANS
  • Kierunki
  • Aktualności
  • Rekrutacja
  • Student
  • Kontakt
  • Studencki
    Garaż Serwisowy

Inteligentne Technologie

Informatyka w Biznesie

Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności

Mechatronika

Inżynieria Transportu i Logistyki

Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

  • Prezentacja kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności
  • Kadra dydaktyczna
  • O Wydziale
    • Raport samooceny
  • Programy studiów
  • Sylabusy
    • Sylabusy cykl 2022/2023
    • Sylabusy na cykl kształcenia 2020/2021 – 2021/2022
  • Rozkłady zajęć
  • Procedura dyplomowa
  • Praktyki zawodowe
  • Konsultacje
  • Koło Naukowe Żywność i Żywienie
    • Aktualności
    • Członkowie
    • Opiekunowie
  • Koło Naukowe ISO Z TEGO
    • Aktualności
  • Wydarzenia
    • Aktualności
    • Oferta edukacujna dla szkół
    • Konferencje Naukowe
    • II Konferencja Naukowa pt. Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia
    • I Konferencja Naukowa „Bezpieczeństwo Żywności Żywienia”

Program studiów

 

Raport samooceny kierunku Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności za rok akademicki 2021/2022

Raport samooceny za rok 2021/2022

Raport samooceny kierunku Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności za rok akademicki 2020/2021

Raport samooceny za rok 2020 – 2021

Ramowy program studiów na kierunku Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności wraz z punktacją ECTS – studia stacjonarne.

    Do pobrania

  • Program studiow nabor 2022 2023 .pdf
  • Program studiów 2019 2020 .pdf
  • Praktyczny BiPŻ 2016 2017.pdf
  • Praktyczny BiPŻ 2017 2018.pdf
  • Uchwała nr 182017 Senatu PWSW z dnia 29.05.2017r..pdf
  • Uchwała nr 372018 Senatu PWSW z dnia 29.09.2016.pdf
  • Uchwała nr 472015 Senatu z dnia 29.09.2015.pdf
  • Efekty kształcenia BiPŻ profil praktyczny 1.pdf
  • Regulamin Studiów Wyższych z 8 lipca 2019 r. obowiązujący od 1 października 2019 r..pdf
  • Program praktyczny 2018 2019.pdf
  • Program studiów BiPZ dla cyklu kształcenia 2020 2021 zał. do Uchwały PWSW SEK 0003 24 20.pdf
KierunkiAktualnościRekrutacjaStudentKontaktStudencki Garaż Serwisowy

Copyright © 2014-2025.
Projekt strony internetowej został zrealizowany przez studentów PWSW w Przemyślu.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda