Oferta edukacujna dla szkół

 

Kieunek Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności oferuje uczniom z województwa podkarpackiego możliwość uczestniczenia w warsztatach, które odbywaja się w pracowniach i laboratoriach Instytutu Nauk Technicznych.

Organizujemy:

  • wykłady otwarte,
  • zajęcia w pracowni technologicznej,
  • zajęcia w laboratorium chemii,
  • zajęcia w laboratorium mikrobiologicznym,
  • zajęcia w pracowni analizy sensorycznej,
  • pokazy eksperymentów chemicznych.

Współpraca szkół z naszą uczelnią pozwoli poznać uczniom środowisko akademickie, zachęcić po podjęcia nauki na studiach wyższych oraz zapoznać się ze zdobytą wiedzę teoretyczną w formie praktycznej.

Szkoły zainteresowane współpracą z naszym kierunekiem prosimy o kontakt:

Kolegium Techniczne
ul. Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 1E
37-700 Przemyśl
Kontakt:
tel. 16 735 52 52