Koło Naukowe Żywność i Żywienie
Koło Naukowe ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE
Na kierunku Bezpieczeństwo i Produkacja Żywności od roku 2015 działa Koło Naukowe Żywność i Żywienie. Obecnie Koło Naukowe tworzą studenci I, II i III roku BiPŻ. Opiekę nad kołem sprawują wykładowcy, którzy koordynują studentów w kilku obszarach działaności:
- naukowo-badawczym,
- w zakresie organizowania nauki,
- promocji uczelni i kierunku,
- aktywności na rzecz społeczności studenckiej.
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/03/1-300x199.jpg)
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/03/2-300x225.jpg)
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/03/20180227_091047-300x225.jpg)
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/02/28-1-300x199.jpg)
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/02/DSC_0431-300x199.jpg)
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/02/IMG_0378-300x200.jpg)
![](https://int.pansp.pl/wp-content/uploads/sites/12/2018/02/DSC_0640-300x199.jpg)