Powrót do strony głównej
Toggle navigation
Kierunki
Aktualności
Rekrutacja
Student
Kontakt
Inteligentne Technologie
Informatyka w Biznesie
Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności
Mechatronika
Inżynieria Transportu i Logistyki
Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Suplementów
Prezentacja kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności
Kadra dydaktyczna
O Wydziale
Raport samooceny
Programy studiów
Sylabusy
Sylabusy cykl 2022/2023
Sylabusy na cykl kształcenia 2020/2021 – 2021/2022
Rozkłady zajęć
Procedura dyplomowa
Praktyki zawodowe
Konsultacje
Koło Naukowe Żywność i Żywienie
Aktualności
Członkowie
Opiekunowie
Koło Naukowe ISO Z TEGO
Aktualności
Wydarzenia
Aktualności
Oferta edukacujna dla szkół
Konferencje Naukowe
II Konferencja Naukowa pt. Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia
I Konferencja Naukowa „Bezpieczeństwo Żywności Żywienia”
Koło Naukowe ISO Z TEGO
Do pobrania
Statut Koła.doc
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
Zgoda