Sylabusy
Rok I
Rok II
Rok III – Przedmioty kierunkowe
Rok III – Dietetyka
Rok III – Technologia gastronomiczna i edukacja żywieniowa (TGiEŻ)
Rok III – Technologia żywności (TŻ)
Rok IV – przedmioty kierunkowe
Rok IV – Dietetyka
Rok IV – Technologia gastronomiczna i edukacja żywieniowa (TGiEŻ)
Rok IV – Technologia żywności (TŻ)
FAKULTETY
Fakultety humanistyczne
Fakultety kierunkowe
- Fakultet kierunkowy I – Trendy w produkcji żywności
- Fakultet kierunkowy II
Moduł dietetyka (D)
- Fakultet specjalnościowy I – Produkcja żywności
- Fakultet specjalnościowy II – Żywienie wybranych grup
Moduł technologia gastronomiczna i edukacja żywieniowa (TGiEŻ)
- Fakultet spacjalizacyjny I – Żywność niekonwencjonalna
- Fakultet specjalizacyjny II – Produkcja i ocena żywności
Moduł technologia żywności (TŻ)
- Fakultet specjalizacyjny I – Produkcja żywności
- Fakultet specjalizacyjny II – Ocena jakości i bezpieczeństwo żywności
- Fakultet specjalizacyjny III – Edukacja żywieniowa