Sylabusy

Rok I

Rok II

Rok III – Przedmioty kierunkowe

Rok III – Dietetyka

Rok III – Technologia gastronomiczna i edukacja żywieniowa (TGiEŻ)

Rok III – Technologia żywności (TŻ)

Rok IV – przedmioty kierunkowe

Rok IV – Dietetyka

Rok IV – Technologia gastronomiczna i edukacja żywieniowa (TGiEŻ)

Rok IV – Technologia żywności (TŻ)

 

FAKULTETY

Fakultety humanistyczne

Fakultety kierunkowe

  • Fakultet kierunkowy I – Trendy w produkcji żywności
  • Fakultet kierunkowy II

Moduł dietetyka (D)

  • Fakultet specjalnościowy I – Produkcja żywności
  • Fakultet specjalnościowy II – Żywienie wybranych grup

Moduł technologia gastronomiczna i edukacja żywieniowa (TGiEŻ)

  • Fakultet spacjalizacyjny I – Żywność niekonwencjonalna
  • Fakultet specjalizacyjny II – Produkcja i ocena żywności

Moduł technologia żywności (TŻ)

  • Fakultet specjalizacyjny I – Produkcja żywności
  • Fakultet specjalizacyjny II – Ocena jakości i bezpieczeństwo żywności
  • Fakultet specjalizacyjny III – Edukacja żywieniowa

    Do pobrania